Je bent niet ingelogd!

Over ons

Services4 staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Sinds 2013 treden wij op als bemiddelaar tussen onze klanten en serviceverlenende bedrijven. Het is ons doel  jou zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen waar je eigenlijk geen tijd en energie in wilt steken. Dit levert je meer vrije uren op, meer gemak en minder stress. Zodat jij je kan richten op wat écht belangrijk voor je is.

 

Wij werken samen met serviceverlenende bedrijven die waarde hechten aan een discrete en zorgvuldige behandeling van jouw persoonlijke eigendommen. Om een snelle dienstverlening te garanderen selecteren wij deze bedrijven in de omgeving van het gebouw waar je werkzaam of woonachtig bent. Met onze samenwerkingspartners maken we heldere afspraken en wanneer er ontevredenheid bestaat over een service zoeken we direct naar oplossingen. 

 

Services4 wil blijven innoveren om jou zo comfortabel mogelijk van dienst te zijn. Continu werken wij aan verbeteringen en uitbreidingen van het servicepakket dat we je aanbieden. Jouw inbreng en mening is voor ons erg belangrijk. Alle ideeën en opmerkingen die je hebt over Services4 zijn dan ook meer dan welkom! Zo werken we samen aan jouw gemak.